🔸️اولین رویداد شناسایی و رفع چالشهای فناورانه صنعت مس، با معرفی ایدهپردازان برتر به کار خود پایان داد به گزارش کشکوخبر،آیین اختتامیه این رویداد، امروز چهارشنبه ۲۳ آذر با حضور دکتر رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، مهندس احمدی عضو هیئتمدیره شرکت ملی صنایع مس ایران و مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، دکتر رحمتی […]
🔸️اولین رویداد شناسایی و رفع چالشهای فناورانه صنعت مس، با معرفی ایدهپردازان برتر به کار خود پایان داد
به گزارش کشکوخبر،آیین اختتامیه این رویداد، امروز چهارشنبه ۲۳ آذر با حضور دکتر رستمی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، مهندس احمدی عضو هیئتمدیره شرکت ملی صنایع مس ایران و مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، دکتر رحمتی معاون هماهنگی شرکت ملی صنایع مس ایران، دکتر رضاییزاده معاون پارک علم و فناوری استان کرمان و جمعی از مدیران مجتمع مس سرچشمه رفسنجان در محل سینما آزادی شهر سرچشمه برگزار شد.
🔸️مدیرعامل شرکت مس در این مراسم گفت: امروز باید در حوزه صنعت مس براساس خرد جمعی و رفتار فعالانه در انتخاب تکنولوژی عمل کنیم که در رشد و توسعه موثر است.رستمی اظهار داشت: در دنیا مصرف مس در حال افزایش است و باید از این فرصت استفاده کرد.
🔸️مدیرعامل شرکت مس خاطرنشان کرد: در سالهای اخیر کارهای خوبی انجام شده که بایستی محققان و پژوهشگران درخصوص آن بحث کنند تا به راهکارهای عالمانه در افزایش تولید مس برسیم و همچنین آلایندگی را هم کاهش دهیم.
🔸️وی به افزایش ارزی صادرات مس و حمایت از شرکتهای دانشبنیان اشاره کرد و گفت: نقش شرکت مس را در توسعه کشور کم نبینیم و آن را بزرگ بدانیم؛ در همین راستا باید از محققان و پژوهشگران هم حمایت کنیم و شرکتهای دانشبنیان را رشد دهیم.
🔸️رستمی ادامه داد: بهار امسال اعلام کردیم که امسال، هوشمندسازی صنعت مس را دنبال میکنیم و باید با هوشمندسازی به انقلاب چهارم صنعتی دنیا برسیم که این محقق نمیشود مگر با ایجاد تعامل و ارتباط با نخبگان و محققان و پیگیری راهکارهای دانشبنیان در راستای رفع چالشها.
وی افزود: تعریف خواستهها و شکل برآورده شدن آنها بهدست نوآوران و ایدهپردازان، محققان و مهندسان است که به صورت صددرصد از آنها حمایت خواهیم کرد.
🔰فعالیت ۲۰۰ شرکت دانشبنیان در حوزه معادن
🔸️معاون نوآوری پارک علم و فناوری استان کرمان هم در این آیین با اشاره به وجود ۷هزار و ۸۰۰ شرکت دانشبنیان در کشور، گفت: از این تعداد ۷۰۵ شرکت محصولات دانشبنیان قابل ارائه دارند که ۳۰درصد از این تعداد یعنی ۲۰۰ شرکت، محصول دانشبنیان در حوزه معدنی ارائه میدهند.
🔸️دکتر مسعود رضاییزاده بیان کرد: شرکتهای دانشبنیان در کشور در پنج نوع اعم از تولیدی نوع یک، تولیدی نوع دو، نوپای نوع یک، نوپای نوع دو و نوپای مستعد فعالیت دارند که در حوزه تولید نوع یک، ما در کشور ۷۰۵ شرکت دانشبنیان داریم اما در عینحال این امتیاز منفی است.
🔸️وی افزود: ۲۰۰ شرکت دانشبنیان حوزه معادن باید حمایت شوند و راهحل این حمایت هم شناسایی و تعریف دقیق نیازهای مجتمعهای معدنی است و با رفع چالشها رشد و توسعه محقق میشود.
🔸️به گفته وی، طراحی اکوسیستم فناوری، نقشهراه و اجرای برنامه مدون از محورهای این رویداد بوده است تا حوزه صنعت مس به سمت تعالی بیشتر حرکت کند.
🔰ارسال ۲۰۵ ایده فناورانه به رویداد
🔸️مدیر امور نوآوری و کسبوکار نوین مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز در این مراسم اظهار کرد: بحث نوآوری یعنی تبدیل فرصت به ایده و محصول یا خدمت که در دنیا در اثر توسعه فناوریها، توسعهها شکل گرفته است.
🔸️دکتر سیدمحمدرضا جندقی بیان کرد: نوآوری را به عنوان هر آنچه که به ایجاد ارزشافزوده منجر شود میدانند، از ۲۰۱۴ روند صعودی استفاده از فناوری و نوآوری در ایران را داریم و در همه بخشهای کشاورزی، صنایع و غیره وجود دارد اما متاسفانه در بخش صنعت مس زیاد مورد استفاده قرار نگرفته است.
🔸️وی ادامه داد: کارگروه نوآوری و پژوهش مجتمع مس سرچشمه رفسنجان را ایجاد کردیم که در راستای تبدیل ایده به محصول، چالشهای معدنی در مجتمع مس را شناسایی و در حوزه دانشبنیان رفع کنیم.
🔸️وی با اشاره به اینکه ۲۰۵ ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال شده است، گفت: از این ۱۳ ایده از مجتمع مس سونگون، ۲۰ ایده هم از مجتمع مس شهربابک و مابقی از مجتمع مس سرچشمه هستند.
🔸️گفتنی است، در پایان این مراسم، از ایدههای برتر در شانزده حوزه شامل معدن، تغلیظ، ذوب و اسید، هوشمندسازی، مدیریت پروژه، فنی و مهندسی، نظارت بر پیمانکاران، آموزش، کنترل فرآیند و برنامهریزی تولید، مالی و منابع انسانی، پالایشگاه و لیچینگ، بهرهوری آب و انرژی، HSE، بهداشت و درمان، باطله و پسماند، انبار و سفارشها، بومیسازی، فناوری اطلاعات و ارتباطات تقدیر شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق برای خبرگزاری کشکوخبر محفوظ است.
طراحی سایت : کلکسیون طراحی